Hyra lägenheter hos Tensor Fastigheter

Är du trött på långa bostadsköer? Vi på Tensor Fastigheter hjälper dig gärna att hitta en modern och fullt utrustad hyreslägenhet i Skåne – utan att Du behöver stå i bostadskö. Vi har lägenheter i populära och attraktiva bostadsområden i Malmö, Lund och Lomma. Du kan räkna med ett gott bemötande och hög service när du hyr via oss. Vi finns tillgängliga för våra hyresgäster och löser snabbt uppkomna serviceärenden.

Låter det intressant? Anmäl ditt intresse här på vår hemsida så matchar vi dig med lediga lägenheter. Du får snabbt svar på din intresseanmälan så fort något inkommer som matchar det just Du söker.

Trevliga hyreslägenheter i Skåne

Vi har totalt 339 lägenheter för uthyrning i Malmö, Lund och Lomma. Samtliga hyreslägenheter ligger i attraktiva områden med närhet till grönområden och goda kommunikationer.

Lägenhet i centrala Malmö – Skånes storstad

Vi har varierande storlekar på våra lägenheter i Malmö, allt från studentrum och ettor upp till rymliga sexrumslägenheter. Sveriges tredje största stad erbjuder god mat, ett rikt kulturliv, bra shopping och närhet till havet. Efterfrågan på hyresrätter i Malmö är alltid hög, men genom att hyra en lägenhet via oss på Tensor Fastigheter kan du slippa bostadsköer och erbjudas en modern lägenhet med alla bekvämligheter på central adress mitt i Malmö. 

Trivsamma hyreslägenheter i studentstaden Lund

Studentstaden Lund är känd för sina kullerstenar, mysiga kaféer och rikt studentliv. Vi erbjuder ett flertal hyreslägenheter i Lund för studenter, par, barnfamiljer eller ensamstående. Lund är en av Sveriges största studentstäder, vilket innebär att efterfrågan på hyresrätter alltid är mycket hög. Vi gör det enkelt att snabbt kunna hyra en trivsam och fullt utrustad lägenhet i Lund.

 

Naturnära i Lomma kommun

Lomma kommun – ett grönt område som är mycket populärt bland barnfamiljer. Närheten till stränder och grönområden såväl som pendelavstånd till Malmö och Lund gör platsen till ett utmärkt område för yrkesverksamma som även önskar en aktiv fritid.

Har du tröttnat på bostadsköer?

Att få en hyresbostad via en bostadsförmedling är tidskrävande. De flesta som står i bostadskö har kötider på fler år. Det är inte konstigt att många ger upp och hoppas på sin köplats. Vi på Tensor Fastigheter vill göra det enkelt att hyra lägenheter i Skåne. När du hyr via oss slipper du långa kötider.

Hitta din nya bostad hos oss

Vi hyr ut lägenheter i några av Skånes mest attraktiva bostadsområden – Malmö, Lund och Lomma. Välj mellan stadspuls i Malmö, student- och kulturliv i Lund alternativt fantastisk natur i det något lugnare Lomma. Samtliga områden har mycket goda kommunikationer, vilket möjliggör enkel pendling.

Personlig service och nära kontakt

Vi på Tensor Fastigheter är mycket måna om våra hyresgäster. När du hyr en lägenhet via oss kan du räkna med personlig service. Vi har en nära kontakt med alla våra hyresgäster och finns tillgängliga för att hjälpa till om det behövs, exempelvis vid frågor, serviceanmälan och övriga ärenden.

Få hjälp, snabbt och enkelt

En stor fördel med att hyra en lägenhet genom oss är att du som hyresgäst kan räkna med en god service. Om det uppstår ett problem med hyreslägenheten, gör du enkelt en serviceanmälan så hanterar vi ditt problem snabbt. Du slipper bekymmer med vatten, el eller liknande och kan känna dig trygg med att vi löser problemen åt dig.

Moderna och fullt utrustade lägenheter

Våra hyreslägenheter är fullt utrustade med bekvämligheter som diskmaskin och golvvärme, inte sällan också tvättmaskin och torktumlare – allt för att underlätta vardagen. Vi på Tensor Fastigheter erbjuder det lilla extra som garanterar trivsel för dig som hyresgäst!

Hittade du en lägenhet som passade just dig? Vill du meddela oss att du letar lägenhet?