Om oss

Tensor Fastigheter är ett familjeägt bolag. Våra fastigheter består av lägenheter, villor och kommersiella ytor. Samtliga fastigheter är belägna i populära och attraktiva områden. Vi håller hög standard i våra lägenheter och inom våra kommersiella ytor, med huvudfokus på att skapa en känsla av modernitet och bekvämlighet för våra kunder.

alla medarbetare på tensor fastigheter

Så här arbetar vi

Våra kommersiella fastigheter finner ni i Arlöv, Lomma, Lund, Helsingborg och Malmö. Våra kunders önskemål för sin verksamhet och deras behov är av största vikt för oss. Vi vill fungera som ett bollplank där vi också gemensamt löser potentiella problem som kan uppkomma. Vår grundtanke är att man skall ägna sig åt det som man är bra på, sin kärnverksamhet – så hanterar vi den del som vi är bra på för er. Vi sätter alltid hyresgästen i centrum med ett stort engagemang och hög service. Vi finns tillgängliga för våra hyresgäster och löser snabbt uppkomna service ärenden. Vi vill att kvalité skall genomlysa vårt dagliga arbete. Vi tar mycket god hand om våra fastigheter genom att exempelvis arbeta med hållbara material och kvalitativa produkter, allt för att skapa den bästa möjliga boendemiljö och arbetsmiljö för våra hyresgäster.

Vår historia

Början av 1990-talet var en dyster tidsepok på fastighetsmarknaden. Man har troligt hört om fastighetskrisen som inledde detta årtionde.
Värdet på samtliga fastigheter, speciellt de kommersiella, drabbades mycket hårt. Det tog många år för priserna att återhämta sig, och krisen gjorde på många sätt ett rejält avtryck på branschen i stort. Året är 1992. Tensor Fastigheter börjar sin resa då den första fastigheten köptes in - mitt i Lund. Ett flerbostadshus på Lokföraregatan 3. Det är svåra tider, höga räntor och en mycket turbulent tid. Men vi tog oss igenom det. Nu, tre decennier senare, är Tensor Fastigheter ett betydligt större företag med många bollar i luften och ständigt nya projekt att starta upp. Och visst finns Lokföraregatan 3 fortfarande med oss! <3
Vi värdesätter högt att kunna bidra till marknaden med hållbara kvalitetsbostäder samt välmatchade ytor till våra kommersiella hyresgäster.

Träffa vårt team

Ann

VD, samt ansvarig kommersiell uthyrning

ann@tensorfastigheter.se
Adam

Fastighetsförvaltare, samt ansvarig för service, felanmälan och besiktningar

adam@tensorfastigheter.se
Caroline

Ekonomichef, samt ansvarig för bostadsuthyrning

caroline@tensorfastigheter.se
Carina

Administratör, samt ansvarig för p-platser, uppställningsplatser och sociala medier

carina@tensorfastigheter.se

Vad tycker våra hyresgäster?

Vid första möte med Tensor Fastighets förvaltning kände man direkt att de ser om sin fastigheter, lätta att samarbeta med och de ser verkligen sin kund och kundens verksamhet

Håkan Hedensted
Plant Manager Welltillverkaren - Smurfit Kappa Sverige AB

Pålitlig, ansvarstagande hyresvärd med hyresgästen i fokus som erbjudit fräscha lägenheter och fastigheter. Vid behov har alltid snabb hjälp och snabba svar funnits tillhanda. Jag rekommenderar verkligen Tensor.

Simon Nilsson
Bostadshyresgäst

Jag har haft Tensor fastigheter som hyresvärd i åtta år och har bara positiv kritik att ge. Alltid fått ett trevligt bemötande och de få gånger som det har funnits något som har behövt fixas så har det löst snabbt och smidigt. Tensor fastigheter får 5/5 av mig!

Ricky Rasenius
CEO - Lights2Flag

Jag har verkligen trivts hos er. Ni har alltid svarat snabbt och varit hjälpsamma när något behövts fixas eller jag haft frågor. Det jag uppskattat mest är era satsningar på kvalitetsstandard: bra miljöhus, vitvaror av kvalitetsmärken och att ni ser till att lägenheten är fräsch när man flyttar in.

Tove Hansson
Bostadshyresgäst

Vi har hyrt företagslokal av Tensor sedan 2013 och de har alltid varit vänligt inställda och enkla att prata med. När vi behövde byta lokal under början av 2022 så gick allt snabbt och smidigt och vi hamnade i nya trevliga lokaler. Helt enkelt ett trevligt gäng som ställer upp! Ett professionellt familjeföretag.

Daniel Hörberg
IT Service Syd AB

Fantastisk hyresvärd - med ordning och reda. Snabb support med ett vänligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Magnus Åberg och Marie Borg Åberg
Bostadshyresgäster

Kontakta oss

Önskar ni komma i kontakt med oss?
Välj den länk som passar bäst in på ditt ärende.
Vi hör av oss till er!