Kontakta oss

Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss. Enklast gör ni detta genom formuläret nedan. Läs gärna igenom våra FAQ, kanske finner ni svaret där.

Vill ni anmäla ert intresse så gör ni detta via Intresseanmälan.

Har ni en fråga gällande serviceanmälan, fakturering, avtal, besiktning eller andra övriga funderingar hjälper vi er gärna via vår växel. Där kopplas ni enkelt till rätt avdelning för ert ärende. Vår växel är öppen helgfria vardagar kl. 08.00-16.00, lunchstängt kl. 11.30-13.30.

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer snarast.
Oj! Något blev fel när kontaktformuläret skulle skickas.
Tensor kontakta oss

Vad tycker våra hyresgäster?

Vad säger TensorHyresgästerna om oss?

Vid första möte med Tensor Fastighets förvaltning kände man direkt att de ser om sin fastigheter, lätta att samarbeta med och de ser verkligen sin kund och kundens verksamhet

Håkan Hedensted
Plant Manager Welltillverkaren - Smurfit Kappa Sverige AB

Pålitlig, ansvarstagande hyresvärd med hyresgästen i fokus som erbjudit fräscha lägenheter och fastigheter. Vid behov har alltid snabb hjälp och snabba svar funnits tillhanda. Jag rekommenderar verkligen Tensor.

Simon Nilsson
Bostadshyresgäst

Jag har haft Tensor fastigheter som hyresvärd i åtta år och har bara positiv kritik att ge. Alltid fått ett trevligt bemötande och de få gånger som det har funnits något som har behövt fixas så har det löst snabbt och smidigt. Tensor fastigheter får 5/5 av mig!

Ricky Rasenius
CEO - Lights2Flag

Jag har verkligen trivts hos er. Ni har alltid svarat snabbt och varit hjälpsamma när något behövts fixas eller jag haft frågor. Det jag uppskattat mest är era satsningar på kvalitetsstandard: bra miljöhus, vitvaror av kvalitetsmärken och att ni ser till att lägenheten är fräsch när man flyttar in.

Tove Hansson
Bostadshyresgäst

Vi har hyrt företagslokal av Tensor sedan 2013 och de har alltid varit vänligt inställda och enkla att prata med. När vi behövde byta lokal under början av 2022 så gick allt snabbt och smidigt och vi hamnade i nya trevliga lokaler. Helt enkelt ett trevligt gäng som ställer upp! Ett professionellt familjeföretag.

Daniel Hörberg
IT Service Syd AB

Fantastisk hyresvärd - med ordning och reda. Snabb support med ett vänligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Magnus Åberg och Marie Borg Åberg
Bostadshyresgäster

Kontakta oss

Önskar ni komma i kontakt med oss?
Välj den länk som passar bäst in på ditt ärende.
Vi hör av oss till er!