Hyra villa hos Tensor Fastigheter

Önskar du att hyra en trevlig, fräsch och fullt utrustad villa i vackra Skåne? Välkommen till oss på Tensor Fastigheter! Vi erbjuder ett unikt koncept där du smidigt kan hyra hus i Lomma, Bjärred eller Skanör – några av de mest attraktiva bostadsorterna i Skåne.

Det finns många fördelar med att hyra ett hus. Dels slipper du som hyresgäst att sköta underhåll och bekosta reparationer. Du kan också utnyttja denna flexibla lösning som passar både ett något mer kortsiktigt boende, men givetvis också ett långsiktigt boende. Konceptet passar Dig som kanske skall renovera ditt hem eller helt enkelt önskar att slippa lån och amorteringar på en osäker bostadsmarknad? När du hyr via Tensor Fastigheter kan du räkna med personlig service och ett gott bemötande. Vi finns alltid tillgängliga för Dig som hyresgäst.

Hyr hus i vackra Skåne

Samtliga villor som finns tillgängliga för uthyrning är belägna inom några av Skånes mest attraktiva villaområden. Här har du alltid nära till havet, grönområden och storstadspuls på bekvämt pendlingsavstånd. I dagsläget finns det totalt nio villor för uthyrning i Lomma, Bjärred och Skanör.

Villor i Lomma och Bjärred för en aktiv fritid

Vi har flera trevliga villor att hyra i Lomma och Bjärred. Dessa områden är mycket populära bland barnfamiljer såväl som för par. Här får du det bästa av två världar med närheten till havet och grönområden med möjlighet till en aktiv fritid såväl som avslappnande vila. Dessutom finns det goda möjligheter att pendla till jobbet i Malmö eller Köpenhamn. Studentstaden Lund ligger bara en kort bilfärd bort vilket gör att området även passar för studenter.

Villor i populära Skanör

Många som vill hyra hus i Skåne önskar att hyra en villa på Falsterbonäset. Här hittar du den klassiska och charmiga badorten Skanör som har många trevliga caféer, restauranger och butiker. Närheten till några av Sveriges vackraste stränder har gjort Skanör till ett mycket attraktivt villaområde, en populär ort året runt. Storstaden Malmö är också på bekvämt pendlingsavstånd, vilket passar yrkesverksamma.

 

Slipp långa bostadsköer

Har du tröttnat på långa bostadsköer? Kötiderna för hyresbostäder i populära bostadsområden är väldigt långa. Med vårt smidiga uthyrningskoncept kan du flytta in i drömvillan i Skåne utan att stå i bostadskö i flera år. Våra uthyrningsobjekt passar dig som letar efter att hyra ett långsiktigt boende, exempelvis när du renoverar eller bygger ditt eget hus, eller när du helt enkelt bara önskar att hyra ett modernt hus inom något av Skånes bästa områden.

 

Service på högsta nivå

När du hyr en villa i Skåne via oss kan du räkna med gott bemötande och god service. Vi finns alltid tillgängliga för våra hyresgästers frågor och ärenden. 

 

Vi står för underhåll och reparationer

Fördelen med att hyra en villa är att du slipper ägaransvaret gällande driften. Vi på Tensor Fastigheter hanterar samtliga reparationer och plötsligt uppkommet akut underhåll – så att du som hyresgäst slipper tänka på dessa problem. Om ett bekymmer skulle uppstå kan du enkelt anmäla det till oss så åtgärdar vi det snarast möjligt. 

 

Flexibilitet

Ytterligare en fördel med att hyra en villa istället för att köpa är att du inte binder dig till något under en längre period. Detta ger Dig en ökad flexibilitet vilket kan vara nödvändigt om din arbetssituation förändras eller liknande. Du slipper också tänka på lån och amorteringar, och de risker som detta medför till vardagen. 

 

Trivsamma villor med modern utrustning

Samtliga villor som vi hyr ut är utrustade med moderna vitvaror och annan utrustning som underlättar vardagen för våra hyresgäster. Du som hyresgäst kan med andra ord räkna med ett bekvämt och behagligt boende när Du hyr ett hus genom oss!

 

Hittade du en fin villa som du skulle vilja hyra? Vill du meddela oss att du letar villa?